dijous, 26 de febrer del 2015

Curiositats de professors i alumnes, espantaocells, postals i el gran retrat del Broggi

Avui a català hem estat acabant les entrevistes per al professorat i per a l’alumnat sobre els diferents plans d’estudi que es fan al nostre institut. Després l’Aleix ens ha donat algunes adreces electròniques per fer entrevistes a alguns professors i alumnes, estudiants del BTX, ESO i Cicles Formatius . Avui hem sigut poca gent, ja que alguns companys de 1r han marxat a França. Alguns grups ho han notat força perquè faltava treball en equip.

 

Els ocells i les rates se’ns han cruspit tot el blat, que havíem plantat a socials, així que ens hem posat mans a l’obra plantant-hi una altra espècie de llavor. Per tal que els ocells no s’ho mengin altre cop, hem fet un espantaocells amb mig tronc, dos pals de llenya, un test petit, una bossa de plàstic i un tros de plàstic com a adornament. Ha sigut força divertit, ja que la Montse ens ha alertat dient que encara quedava alguna rata amagada per algun forat.



Plàstica ha sigut una sessió més per acabar les postals. També les hem penjat fent-los un forat i posant-hi fil de pescar com havien ideat unes companyes de classe. També hem seguit fent, amb fils elàstics, la triangulació del retrat de Moisès Broggi que anteriorment havíem treballat a l'ordinador i després havíem clavat claus en les senyals de la imatge projectada del senyor Moisès Broggi. Tot intentant donant-li la forma desitjada i treballar així el retrat.

Aina Q.

dijous, 19 de febrer del 2015

Entrevistes, vídeos, postals i locucions.

Avui a projecte hem fet el següent:

A català hem acabat de fer les preguntes de l'entrevista i dos dels grups ja l'han fet als professors: Víctor de castellà i Esther de ciències naturals.
A socials hem mirat vídeos de com era l'escola des dels anys 40 a l'actualitat.

A plàstica hem acabat les postals, mentre alguns companys han locutat amb una gravadora de veu, uns textos en català i castellà professional. És increïble tot el que se sent quan et poses els cascs…
Mar i Jana

dijous, 12 de febrer del 2015

Textos, entrevistes, dipity i cubs per maqueta.

Avui a projecte hem fet mil coses:

A català hem acabat de fer els textos sobre els cursos que hi ha al nostre centre i alguns hem començat a preparar entrevistes per fel's-hi a professors i alumnes.

La Montse de socials no hi era, i la hem trobat molt a faltar, tot i així hem seguit fent el dipity sobre la història del nostre institut.

A plàstica hem continuat dibuixant els cubs en 3D per després ajudar-nos a fer la maqueta del centre.
Mar i Jana


dijous, 5 de febrer del 2015

Enllestint QR i MHM

Avui, hem acabat la gimcana de la història sobre el nostre centre. Hem fet petits grups i uns han redactat un resum en forma de text en català, castellà i anglès. D'altres, han fet un dipity sobre la història del institut, han acabat els redactats de català que tracten cursos els diferents plans d'estudis que hi ha a l'institut.
Tot aquest material el penjarem a la web del MHM i en farem codis QR per repartir pel centre.


Si cliqueu sobre la imatge del mapa podreu entrar a l'aplicació del MHM on haureu de buscar Institut Moisès Broggi, i allà tindreu totes les imatges, text, audio i vídeo preparat.
Mar i Jana