dijous, 26 de març del 2015

Entrevistes, mapes i artistes abans de Setmana Santa


Avui breument a català hem enllestit les entrevistes.


A socials hem començat a fer els mapes i hem escoltat música de l'antic egipte.

I a plàstica, després de veure un piló de coses per internet i reflexionar sobre alguns artistes, en Francesc ens ha deixat que seiéssim amb les cadires per on i com volguéssim a classe, com un experiment que els del Macba li van dir.





Aina Q.

dijous, 19 de març del 2015

Repetim i millorem algunes presentacions

El passat dijous ens van quedar pendents algunes presentacions que els profes van decidir acabar avui i reconèixer així que l'altre dia no van sortir les coses de la millor manera.

Amb aquesta reflexió i rectificació, feta ara a l'aula magna, es van evitar els problemes tècnics d'internet però no va ser tant espectacular.

dijous, 12 de març del 2015

Dia de presentacions

Avui ha sigut el dia del projecte magnet. Molts dels nens i nenes, amb els seus grups de treball, han exposat les seves tasques. Aquest cop ho hem fet a la sala d’actes a diferència del trimestre passat, que ho vam fer a l’aula gran de dibuix, i on amb la meva opinió es necessitava una mica més d’espai.

Aquest cop, vam començar amb un número musical i després vam iniciar les presentacions. L’objectiu del professorat com la del alumnat era fer-ho lleuger, cosa que no va ser així, va ser una mica pesat perquè crec, com ha opinió personal, que ens varem embolicar massa amb el tema de la wiffi i les presentacions amb conexió a internet, crec que hagués estat més eficaç algunes coses fer-les a mà.

Almenys va ser un dia per gaudir de les diferents coses que anem aprenem poc a poc. Gràcies!
Aina Q.

dijous, 5 de març del 2015

Acabar feines per la propera presentació

Avui a català hem enllestit la feina de les entrevistes. Després l’Aleix ens ha comentat les tasques que tindríem pel dia de les presentacions del projecte Magnet.

A socials hem acabat de mirar el vídeo de les escoles els anys 40, 50, 60, 70 i 80 fins l’any 2001.

A plàstica hem aprofitat l’ultima sessió abans de la presentació per acabar les tasques començades, aquí us afegim un arxiu gif amb una selecció d'imatges on es veu la construcció del Big Broggi, gran mural que presideix el hall del centre. 





I també us adjuntem algunes imatges de les làmpades penjades a la classe de 1r A. Resumint, avui ha sigut una sessió tranquil·la per acabar feines!





Aina Q.