dijous, 30 d’abril del 2015

Hockney, perspectiva, relleus en mapes i descripció d'un espai

A plàstica ens vam dividir en diferents grups, uns van estar parlant del dibuix amb perspectiva cònica frontal (i obliqua) i altres van anar fent fotos a l’estil David Hockney, per retallar-les i enganxar-les a un mural. A veure que ens diu la Marta sobre això.
   -Marta: Em vaig sentir molt bé perquè la idea és molt original i que a mida que anava passant el temps les imatges anaven cobrant vida.


 

A socials vam començar a pensar quins grups farien els diferents relleus amb la tècnica d’en Pere Noguera i també vam estar penjant les fotografies del carrer al Drive. A veure que ens diu en Toni sobre això.
   -Toni: Em vaig sentir bé perquè m’agrada fer activitats i expressar-me amb la pintura. Em vaig sentir com un “nen petit”






A català, per grups, vam estar parlant de com fer la descripció d’un espai de l’entorn urbà i varem decidir definitivament quin espai faríem. A veure que ens explica la Natàlia sobre això.
   -Natàlia: Em va agradar però em vaig avorrir una mica però va ser interessant i a més m’agrada molt quan mirem vídeos, perquè estic al meu món i m’agrada la sensació!



Aina Q.

dijous, 23 d’abril del 2015

Santa Georgina

L’institut va celebrar la típica diada de Sant Jordi, però d’una manera reivindicativa i especial, ja que es va celebrar en femení, aquest fet diferenciador perque no hi estem acostumats/des, va agradar i va entusiasmar a tots els participants.

El centre va repartir pel matí, els guardons en les diferents categories i després l’alumnat més gran va organitzar diversos tallers pels mets petits, amb l’ajuda de d’associacions feministes.

dijous, 16 d’abril del 2015

Enllestint i avançant

Avui ha estat un dia intens perquè en totes les matèries hem anat avançant temes iniciats. La gent repartida amb grupets ha funcionat bé, i crec que ha estat un dia aprofitat!

dijous, 9 d’abril del 2015

Concurs en grup sobre colors, última hora i preguntes sobre l'entorn

A plàstica varem estar jugant al joc de colors en sèrie. Ens vam donar compte que molta gent no havia mirat els vídeos que va encarregar en Francesc de deures per la Setmana Santa. Les dues partides que vam jugar amb el mòbil o ordinador, eren sobre el color taronja i vermell, les varen guanyar el grup de la Jana i Lucia. És divertit jugar-hi perquè hi ha pocs jocs que es pugui jugar amb tanta gent a classe. Després de conèixer el que transmeten certs colors en Francesc ens va preguntar si teníem associats alguns espais del barri amb aquells colors, es va fer una petita llista.
   -Sílvia com et vares sentir?
   -Em vaig sentir molt nerviosa i impacient. Vaig quedar novena però em vaig divertir molt, lo important és participar.


A català varem estar parlant de com faríem el text de l’hora darrera. Seguidament hauríem de buscar un espai del barri i comentar-lo amb el grup. Jo personal ment em vaig avorrir…
   -Dani com et vas sentir a l’hora de català?
   -Em vaig sentir estrany, trist i a la vegada conten, em vaig sentir com un mar d'emocions.


Durant socials vam preparar, en grup, les respostes de les preguntes que ens va posar la Montse al Drive. Ens va dir que si el proper dijous ho havíem acabat sortiríem al carrer per realitzar les fotografies i obserbar els detalls.
   -Emma com et vas sentir a l’hora de socials?
   -Em vaig sentir molesta per un membre del grup i interessada perquè mai havíem estudiat l’entorn.


Aina Q.